Pastisseria artesana i postres per a la restauració

CURS GRATUÏT (FORMACIÓ 100% SUBVENCIONADA)

Adreçat a aturats, estudiants, treballadors i autònoms

Diploma acreditatiu.

Durada: 10 hores

DESCRIPCIÓ I OBJECTIUS

Si t'agrada la cuina podràs apreciar aquest curs totalment pràctic, amb el qual aprendràs tots els secrets d'aquest art culinari i et prepara per a que gaudeixis del plaer d'elaborar exquisits dolços i postres. El programa formatiu inclou nombroses receptes i claus de creativitat, sabors  i diverses formes d'aprofitar tots els ingredients perquè els comensals gaudeixin cada mos.

En aquest curs aprendrem a:

• CREMES I FARCITS. Explicació dels diferents tipus de cremes i farcits ingredients i formes d'elaboració.

• SUCRE I MERENGUE. Explicació, aprendre els diferents punts de l'sucre, realització de glacejats, fondants i tipus de merenga (suís, italià ...).

• REBOSTERIA. Explicació, realització d'un assortiment bàsic de rebosteria (cassoletes, tàndem ...), ingredients, elaboració, cocció, acabats i decoracions.

• MASSES BATUDES. Explicació de les principals masses batudes (genovesa, planxes ...) i realització de pastissos bàsics amb base de pa de pessic (massini, selva negra ...).

• MASSES BATUDES AMB CÀRREGA DE GREIX. Explicació, ingredients, elaboracions (magdalenes i plum-cake bàsic), coccions i acabats.

• BRIOIX. Explicació, origen, ingredients, realització de peces individuals tradicionals.

• SEMIFREDS BÀSICS I. Explicació, ingredients i procés d'elaboració de mousses bàsiques (xocolata, llimona ...).

• INICIACIÓ A LA XOCOLATA:
- Història: del cacau a la xocolata.
- Coneixement de les diferents classes de xocolata.
- Tècniques de xocolata: el temperat i les corbes de temperatura, explicació i pràctica. Realització de peces.

 

Informació del curs

Inici 07/10/2024
Final 18/11/2024
Horari 20:00 - 22:00
Places 18
Preu Gratuït
Lloc
L'Escola Almenar
Plaça Catalunya, 3, 25126 Almenar, Lleida, España Almenar, Lleida 25126 Spain
L'Escola Almenar
Hem tancat el termini d'inscripció online per aquest curs. Contacta amb nosaltres per consultar disponibilitat.
8

    Localització

    Comparteix aquest curs:

    Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació.

    Si no canvia la configuració del seu navegador, entenem que accepta el seu ús. Què són les cookies?

    Accepto