Ioga

IOGA 2018-2019 (OBERT PERÍODE D'INSCRIPCIONS)

Postures, exercicis, respiració, relaxació i meditació.

Horari els dilluns de 11:00 a 12:15 i divendres de 11:00 h a 12:15 h

Primera sessió gratuïta

DESCRIPCIÓ I OBJECTIUS

Les teràpies alternatives són una ocasió per aprendre noves maneres de millorar el nostre benestar físic, psicològic i emocional i mostrar-nos al públic tal i com som.

El nostre professorat té una formació completa en totes aquestes especialitats que poden incidir molt positivament en la nostra vida quotidiana.

Nulla ve Ioga: mètode o procés terapèutic que ajuda a conèixer-se a un mateix a partir dels tres nivells que constitueixen la nostra naturalesa (físic, mental i espiritual)

Sanació + Dansa sufi: Moviments per treballar els 4 punts cardinals, equilibrar el sistea nerviós, millorar l'atenció i la concentració, mobiltzar l'energia del teu cos.
Reiki: És una tècnica de sanació i harmonització natural que utilitza la canalització de l’energia planetària. S’utilitza a nivell físic per reforçar el sistema immunològic, augmentar la resistència física, calmar el dolor, eliminar toxines i a nivell emocional i mental trobar solucions en cas de problemes psicològics, disminuir l’estrès, l’ansietat, la por,etc..

Txi-Kung: mètode terapèutic xinès que forma part de la medicina tradicional xinesa, combina suaus moviments del cos, concentració mental i respiració per augmentar l’energia de la persona. És un mètode idoni per mantenir-se en forma i protegir-se de la tensió i l’estrès quotidià.

Informació del curs

Inici 01/10/2019
Final 28/06/2020
Horari 20:00 - 21:15
Data límit 28/06/2020
Preu 28,00€
Lloc
L'Escola Almenar
Plaça Catalunya, 3, 25126 Almenar, Lleida, España Almenar, Lleida 25126 Spain
L'Escola Almenar
28,00€

Localització

Comparteix aquest curs:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació.

Si no canvia la configuració del seu navegador, entenem que accepta el seu ús. Què són les cookies?

Accepto