Ioga amb Linnea B.

IOGA 2018-2019 (OBERT PERÍODE D'INSCRIPCIONS)

Postures, exercicis, respiració, relaxació i meditació.

Horari els dilluns de 11:00 a 12:15 i divendres de 11:00 h a 12:15 h

Primera sessió gratuïta

DESCRIPCIÓ I OBJECTIUS

Les teràpies alternatives són una ocasió per aprendre noves maneres de millorar el nostre benestar físic, psicològic i emocional i mostrar-nos al públic tal i com som.

El nostre professorat té una formació completa en totes aquestes especialitats que poden incidir molt positivament en la nostra vida quotidiana.

Nulla ve Ioga: mètode o procés terapèutic que ajuda a conèixer-se a un mateix a partir dels tres nivells que constitueixen la nostra naturalesa (físic, mental i espiritual)

Sanació + Dansa sufi: Moviments per treballar els 4 punts cardinals, equilibrar el sistea nerviós, millorar l'atenció i la concentració, mobiltzar l'energia del teu cos.
Reiki: És una tècnica de sanació i harmonització natural que utilitza la canalització de l’energia planetària. S’utilitza a nivell físic per reforçar el sistema immunològic, augmentar la resistència física, calmar el dolor, eliminar toxines i a nivell emocional i mental trobar solucions en cas de problemes psicològics, disminuir l’estrès, l’ansietat, la por,etc..

Txi-Kung: mètode terapèutic xinès que forma part de la medicina tradicional xinesa, combina suaus moviments del cos, concentració mental i respiració per augmentar l’energia de la persona. És un mètode idoni per mantenir-se en forma i protegir-se de la tensió i l’estrès quotidià.

Informació del curs

Inici 27/09/2021
Final 13/12/2021
Horari 19:00 - 21:00
Preu Gratuït
Lloc
L'Escola Almenar
Plaça Catalunya, 3, 25126 Almenar, Lleida, España Almenar, Lleida 25126 Spain
L'Escola Almenar
Hem tancat el termini d'inscripció online per aquest curs. Contacta amb nosaltres per consultar disponibilitat.

Localització

Comparteix aquest curs:

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la teva experiència de navegació.

Si no canvia la configuració del seu navegador, entenem que accepta el seu ús. Què són les cookies?

Accepto